Kort #33331

 Klencke, [Philipp Friedrich] H[ermann]
H. Klenckes kemiska kokbok. Fullständiga, lätt-
fattliga, på wetenskapliga grunder strödda all-
männa och detaljerade anwisningar: Om födoämne-
na, såsom kött, fläsk, grönsaker ... om kokwatt-
net, saltet, kökskärlen, om spiseln och förbrän-
ningen på densamma m.m. ... om födoämnenas ända-
målsenliga förwaring ... tillika med ett bihang:
Sjukköket. Bearb. i sammandrag af Wilhelm Kjell-
+
gren.
2. uppl.
Stockholm 1860.	8.
(16), 200 s.

Information

Kortnr:
33331
Låda:
069 SAML.203 E-J
Text:

Klencke, [Philipp Friedrich] H[ermann]
H. Klenckes kemiska kokbok. Fullständiga, lätt-
fattliga, på wetenskapliga grunder strödda all-
männa och detaljerade anwisningar: Om födoämne-
na, såsom kött, fläsk, grönsaker ... om kokwatt-
net, saltet, kökskärlen, om spiseln och förbrän-
ningen på densamma m.m. ... om födoämnenas ända-
målsenliga förwaring ... tillika med ett bihang:
Sjukköket. Bearb. i sammandrag af Wilhelm Kjell-
+
gren.
2. uppl.
Stockholm 1860. 8.
(16), 200 s.

Konstig text ovan?

Den automatiska konverteringen kan ha skapat felaktiga tecken.

Kontakta KB