Kort #33709

 Sam/- 203/j ^ Q : TB
Eppner, J
Tillverkning af korf- och charcuterivaror. En
grundlig anvisning att efter tysk metod tillre.
da, salta och röka de flesta i handeln förekom,
mande kött- och fläskvaror. Eör charcuterihand.
lande, restauratörer och hushåll.
Stockholm 1871.	!
* Allmännyttigt handbibliotek. ?Tr 58,

Information

Kortnr:
33709
Låda:
070 SAML.203 K-Q
Text:

Sam/- 203/j ^ Q : TB
Eppner, J
Tillverkning af korf- och charcuterivaror. En
grundlig anvisning att efter tysk metod tillre.
da, salta och röka de flesta i handeln förekom,
mande kött- och fläskvaror. Eör charcuterihand.
lande, restauratörer och hushåll.
Stockholm 1871. !
* Allmännyttigt handbibliotek. ?Tr 58,

Konstig text ovan?

Den automatiska konverteringen kan ha skapat felaktiga tecken.

Kontakta KB