Kort #21480

 Lanthushållning
Leufvenmark, Jac	D
Handbok i förädling, förskärning och tillverkning af
viner och spirituösa.
D. 1-2
Stockholm 1869-70.	8.
1.	Rening och distillering af bränvin och sprit. Till-
verkning och förskärning af konjak, rom, arack, lik-
örer, ratafias, finare bränviner och elixirer m. m.,
jemte dertill hörande apparater, äfvensom fullstän-
dig utspädningstabell. Med litografierade figurer.
272 s.
2.	Tillverkning af punsch samt Eau de Cologne och an-
dra spritparfymer; förskärning och tillverkning af
utländska viner samt svenska bär- och fruktviner;
utländsk och svensk champagne; skedning af viner;
bryggning af mjöd, socker-, hallon- och honungs-
dricka, m. m. 172 s.

Information

Kortnr:
21480
Låda:
044 LANTHUSH. LE-Ö
Text:

Lanthushållning
Leufvenmark, Jac D
Handbok i förädling, förskärning och tillverkning af
viner och spirituösa.
D. 1-2
Stockholm 1869-70. 8.
1. Rening och distillering af bränvin och sprit. Till-
verkning och förskärning af konjak, rom, arack, lik-
örer, ratafias, finare bränviner och elixirer m. m.,
jemte dertill hörande apparater, äfvensom fullstän-
dig utspädningstabell. Med litografierade figurer.
272 s.
2. Tillverkning af punsch samt Eau de Cologne och an-
dra spritparfymer; förskärning och tillverkning af
utländska viner samt svenska bär- och fruktviner;
utländsk och svensk champagne; skedning af viner;
bryggning af mjöd, socker-, hallon- och honungs-
dricka, m. m. 172 s.

Konstig text ovan?

Den automatiska konverteringen kan ha skapat felaktiga tecken.

Kontakta KB